トピックス一覧

HOME > トピックス一覧 > 学生の声 > 留学体験記 > 萩原・台湾 07

台湾の観光事情

みなさん、こんにちは。観光学部2年生の萩原くるみです。
今回は台湾の観光を少し紹介したいと思います。私が訪れたのは、西子湾という観光地です。 この観光地には、外国人観光客だけでなく、台湾人も多く訪れるほど有名な場所です。
 またこの街は、食べ物が美味しくて有名でもあります。 専用の地図もあり、位置も細かく書かれているため、初めて訪れた人でも探検しながら街を回ることができ、観光に関する一つの学びとなりました。私たちは、ワンタン麺の店、饅頭の店、タピオカミルクティーの店などを回りました。どの店もとても美味しくて有名なので、多くのお客さんで賑わっていました。
 高雄に来た際には、是非、西子湾に訪れてみてください。

Hello everyone, I’m Kurumi, a Faculty of Tourism student studying in Taiwan for one year.
Today, I’d like to introduce you to a popular place for tourists in Taiwan called Shizuwan.  Shizuwan is near Kaohsiung and is famous for its food especially wonton noodles, manju and tapioca. When I visited the town I went to different places that served all these things. The town is visited by Taiwanese and non-Taiwanese and every eating place in the town was full of people. Shizuwan also has a great map showing all the routes for tourists so you won’t get lost!
 If you visit Kaohsiung be sure to include a trip to Shizuwan as well. I am sure you won’t be disappointed.

ワンタン麺のお店

一番人気のワンタン麺

饅頭のお店

留学体験記vol.16:士林夜市再訪