トピックス一覧

HOME > トピックス一覧 > 学生の声 > 2016留学体験記 > 米倉・カナダ 01

カナダでの生活が始まりました

この度カナダ、ビクトリアにあるカモーソンカレッジへの交換留学生となりました、城西国際大学観光学部2年の米倉遼です。
 今回、海外で学ぶ機会を頂けたことは非常に光栄です。滞在先では、スピーキングや会話力といった自身の英語能力を更に伸ばしつつ、本大学そして日本の代表として、カナダや第三国の方々との交流を積極的に行っていきます。
 今後ともよろしくお願いいたします。

My name is Tohru Yonekura, a 2nd year student of the Faculty of Tourism in Josai International University, and an exchange student to Camosun College, in Victoria, Canada.
I am glad to have a chance to study abroad. In Canada, I will study English mainly to improve my English skills especially speaking and communication. Also, as a representative of my university, during my time in Canada I hope to try to be more outgoing and exchange ideas with Canadian people and people from other nations.

留学体験記

留学体験記vol.7:インタビュー
留学体験記vol.6:チャイナタウン
留学体験記vol.5:新学期が始まりました