2021年度春季卒業式 Graduation Ceremony March 2022

• 留学生別科

2022年3月12日、2021年度春季卒業式が挙行されました。
本年は感染症の影響により、すべての留学生が海外からオンラインでの参加となりました。
先生方がお祝いの言葉を述べると、学生たちはそれぞれ日本語で感謝の言葉や自身の想いを伝えてくれました!1年間での皆の成長に、とても感動しました。

みなさん、卒業おめでとうございます。
これから始まる新しい人生に幸運を祈ります。
皆の目標や夢がかなうように、教職員一同、心から願っています。

The Graduation Ceremony for the Academic Year 2021 was held online due to the effects of Covid-19.
6 students graduated from the Japanese Studies Program.
At the ceremony, faculty members made a congratulatory address each student and students expressed their gratitude in Japanese.
A hearty congratulations on your graduation. Wishing you good luck for the new beginning in life.
May you achieve all of your goals and dreams.

留学生別科生へお祝いの言葉を述べる先生方。

1年間の学習を終え、皆揃って卒業しました。

アドバイザーの先生から、一人ひとりの学生へ卒業証書が授与されました。