Welcome Party for new students 留学生別科懇談会

• 留学生別科
5月17日(金)、2019年4月新入生を歓迎するための留学生別科懇談会が開かれました。
別科生総勢88名と日本語教員及び職員18名が参加し、ゲームや日本の歌の合唱など、楽しい時間を過ごしました。
国やクラスの垣根を超え、学生同士、そして教職員と学生との貴重なふれあいの時間となりました。

On May 17, 2019, the welcome party for new students was held at Togane Campus.
About 100 participants including new students, senior students, faculty members attended the event.
All who attended enjoyed the party in a friendly atmosphere.

みんなで昼食をとりながら懇談

楽しそうな様子の学生たち

先生に教わりながら踊った「エビカニダンス」

日本の歌を教わり、みんなで合唱しました