One day field trip 日本文化研修で成田を訪れました

• 留学生別科

今回は自分たちの住む千葉県をもっと知るために、成田を訪れました。
まずは1000年以上もの歴史を持つ成田山新勝寺や、昔ながらの街並みの探索を楽しみました。

午後は航空科学博物館を訪れ、歴史ある国内外の旅客機を見学したり航空機の構造を学びました。
毎日、教室で日本語の勉強に励む学生たちにとって、外に出て普段とは違う角度から日本の文化に触れることができ、楽しく思い出に残る一日になったと思います。

This time we explored Narita area to know more about our city.
The time honored temple, NARITASAN SHINSHOJI has a history of over 1000 years.
We went for a walk and enjoyed this historical town.
In the afternoon, we visited The Museum of Aeronautical Sciences which is located just outside of Narita Airport. Inside the museum we could see full scale replicas of historic planes and components of modern planes.
Hope the trip gave the chance to have a nice break, learn new information and have a memorable experience away from the class room.