懇談会をおこないました We held end-of-year party!!

• 留学生別科

2019年12月20日、留学生別科懇談会をおこないました。
懇談会では、日本文化の授業で学んだ日本舞踊、日本語の歌と踊り、上級クラスは日本の伝統芸能「狂言」など、
様々なパフォーマンスを見事なチームワークで披露しました。
学生達の1年間、もしくは半年間の日本語・日本文化学習の成果を垣間見ることができ、とても感慨深いものがありました。
学生達にとっても、パフォーマンスの練習期間も含め、楽しく有意義な時間となったことでしょう。

We held end-of-year party.
Each class performed Japanese song, dance and Japanese traditional "Kyogen" drama.
The students' singing and dancing in Japanese was truly wonderful!!
A special thanks to the teachers and students for all their efforts to make these performances such special occasions.
Thank you for your hardwork.
Let's meet up again next year!!!

クラスの垣根を超え、楽しく懇談。

日本語でクリスマスソングを披露しました。

見事な日本舞踊の舞いに、皆、大盛り上がりでした。

流行りのダンスを日本語の歌に乗せて。

日本で出会った大切な仲間たちと。良い時間になりました!