2020年度春季卒業式 Graduation Ceremony March 2021

• 留学生別科
2021年3月13日、2020年度春季学位記授与式・卒業証書授与式が千葉東金キャンパスで挙行され、卒業生は教室でオンライン中継を見守りました。
最後の1年は新型コロナウイルス感染症の影響により大変な時期を過ごしましたが、城西国際大学学部、大学院などそれぞれの進路が無事に決まり、晴れやかな気持ちでこの日を迎える事ができました。
これからの皆さんの成功と活躍を祈っています。

The Graduation Ceremony was hold on March 13th.
Giving due consideration to prevent COVID-19 infection, the ceremony was live streamed on YouTube, and students watched it in the classroom.
Even during the troubling time of the Corona pandemic, the students have given it their all and are proud to be here today.
Congratulations to all and good luck on your new adventures!

別科卒業生の総代を立派に努めたQuynh Chauさん(ベトナム)。

別科長から卒業証書を受け取りました。

「永遠は”今日”の積み重ね。”今日”何をするか」。別科長の言葉に皆、一生懸命耳を傾けていました。