黒澤武邦准教授のインタビュー記事が逓信「耀」に載りました/Associate Professor Takekuni Kurosawa was interviewed by Teishin ”Kagayaki”

• 国際アドミニストレーション研究科

黒澤武邦准教授が、情報通信事業や郵政事業に関する政策情報等を扱っている一般社団法人通信研究会の機関誌、逓信「耀」12月号のインタビュー記事に掲載されました。

機関誌 逓信「耀」2020年12月号

特集 地方創生のいま、地域を元気に!

「地域活性化で重要な雇用創出、集中的な取り組みを、郵便局には地域のニーズを汲み取りDXの拠点に」

Associate Professor Takekuni Kurosawa was interviewed in the December 2020 issue of Teishin "Kagayaki", the journal of the Communications Research Association of Japan, which covers policy information on telecommunications and postal services. In the special article on “Regional Revitalization Now!”, his interview was featured under the headline, " Intensive Efforts to Create Jobs, which is Important in Revitalizing a Community; Post Offices to be the Hub of DX, Reflecting the Needs of the Community”.