2021年度(春学期)修了者の学位記授与式が開催されました Congratulations for Graduation, Class of 2021 (Spring)!

• 国際アドミニストレーション研究科

2021年度(春学期)修了者の学位記授与式が、2021年8月31日東金、紀尾井町両キャンパスで開催されました。

新型コロナウイルス感染防止のため規模を縮小しての開催となりましたが、9名(うち1名は中国からオンライン)が参列しました。学位記授与代表者にはSandip Gupta(サンディップ・グプタ)さんが選ばれました。

大変な状況を克服して、この日を迎えた皆さんに心からお祝い申し上げます。

On August 31, 2021, the commencement for Class of 2021 (Spring) was held on JIU's Togane and Kioicho campuses.

Although the scale was downsized to prevent the spread of the new coronavirus, the nine students (including one online from China) attended the ceremony.

Mr. Sandip Gupta was selected as a representative of Conferral of Master's Degrees.

We are proud of our students for overcoming such difficult circumstances.

Congratulations!