公開講義・研究計画書作成セミナーの開催(オンライン) Open Class and Research Proposal Writing Seminar (Online)

• 国際アドミニストレーション研究科

「政策研究」「国際研究」「国際企業研究」「観光研究」の4領域で構成される国際アドミニストレーション研究科を知っていただくため、公開講義および大学院応募のための研究計画書作成セミナーをオンラインで開催します。(無料、日本語・英語)

第1回 10月4日(月)18:30-20:00

・計画書作成セミナー(黒澤准教授・小松准教授)
・公開講義(日本語):イノベーションマネジメント(松本教授)

第2回 10月12日(火)18:30-20:00

・計画書作成セミナー(黒澤准教授・小松准教授)
・公開講義(日本語):国際アドミニストレーション概論(鈴木教授)

Webexによるオンラインで開催します。
参加希望者は、当日のWebexアクセス等の詳細を案内しますので、下記のEmailまでご連絡ください。

i-admi@jiu.ac.jp

皆様のご参加をお待ちしております。

The Graduate School of International Administration (GSIA) focuses on four academic fields: Policy Studies, International Studies, International Business Studies, and Tourism Studies. We will hold an open class and a seminar on how to write a research proposal for application for a graduate school. The event will be held online on the following two days (free of charge). The following schedule is for All English Course (see above for a Japanese-language course).

October 4 (Monday), 18:30-20:00

・Research Proposal Writing Seminar (Prof. Kurosawa and Prof. Komatsu)
・Open Class: Academic Research and Writing (Prof. Endoh)

October 12 (Tuesday), 18:30-20:00

・Open Class: International Relations (Prof. Endoh)

The event will be held on the Webex platform.
Please contact us to the following Email address for the Webex access and other details:

i-admi@jiu.ac.jp

We look forward to seeing you soon.