• 城西国際大学
  • NEWS
東京都の緊急事態宣言発出における本学の対応について/The University’s responses to the declaration of the state of emergency issued to the Tokyo Metropolitan Government

昨日、東京都に緊急事態宣言が発出されました。

本学においては、既にオンライン授業、オンラインと対面授業を組み合わせた授業実施に取り組み、対面授業においても十分な感染対策をとって実施していることから、今後、文部科学省、東京都からの要請が無い限り、現状の体制を維持し、予定通り授業を継続いたします。なお、東京紀尾井町キャンパスにおける対面による課外活動については緊急事態宣言期間中の活動を禁止します。

以上

With regard to responses to the declaration of the state of emergency issued yesterday to the Tokyo Metropolitan Government, please be advised that since the University has already implemented classes that combine online classes, online and face-to-face classes, and has taken sufficient measures against infection in the face-to-face classes, we will maintain the current system and continue classes as scheduled unless requested by the Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology and the Tokyo Metropolitan Government.
Furthermore, face-to-face extracurricular activities at the Tokyo Kioicho Campus are prohibited during the declaration of a state of emergency.

Your kind understanding would be much appreciated.