• 城西国際大学
  • NEWS
2021年度秋季入学式について/Regarding the 2021 Fall Matriculation Ceremony

2021年8月17日
城西国際大学 総務課

新型コロナウイルス感染拡大に伴い、学生・教職員及び関係する皆様の健康面、安全面を考慮し、感染するリスクを回避するために、9月17日に予定しておりました2021年度秋季入学式は中止いたします。
 保護者・同窓会・父母後援会および地域の皆さまにつきましては、このような決断についてご理解くださいますよう、お願い申しあげます。

秋季入学者向けのオリエンテーションについては、追ってご連絡いたします。

August 17, 2021

Due to the increase in the number of new coronavirus infections, taking into consideration the health and safety of students, faculty and staff, and all those involved, and in order to avoid the risk of new infections, the 2021 Fall Matriculation Ceremony, which was scheduled for September 17, will be cancelled.
We ask for the understanding of parents, alumni associations, the Parent Supporters’ Association and local residents for the reasons which have led to this decision.

Information regarding orientation for students entering in the fall will be announced in due course.

General Affairs Division, Josai International University