• 城西国際大学
  • NEWS
千葉東金キャンパスでの新型コロナワクチン接種 /Workplace Vaccinations against the New Coronavirus at Chiba Togane Campus

【9月2日更新】
厚生労働省より、新型コロナウイルスワクチン(販売名:COVID-19ワクチンモデルナ筋注)に異物混入との情報がありましたが、来週より実施する職域接種で使用するワクチンは、対象ではないことが確認できましたので、お知らせします。

【8月27日更新】

千葉東金キャンパスを会場とした新型コロナワクチンの職域接種を9月(2回目は10月)に実施します。対象は本学学生、教職員及び大学関係者です。

希望する学生は、manabaおよび学生ポータルで事前登録してください。申込期限は9月1日まで延長します。

接種に際し不安がある方は、看護学部で行われた新型コロナワクチン説明会の動画を参考にしてください。

教職員の希望者も、teamsの教職員チームで事前にお伝えしたフォームを利用し、9月1日までに申し込んでください。

1.接種スケジュール

1回目 9月7日(火)、8日(水)、9日(木)、10日(金)

2回目 10月6日(水)、7日(木)、14日(木)、15日(金)

いずれの日も9時30分~12時30分、13時30分~16時30分

※    接種日時は、大学が指定します。

2.場所

城西国際大学千葉東金キャンパス

3.ワクチンの種類

モデルナ社製

2021年8月23日
新型コロナワクチン職域接種タスクフォース

Workplace vaccinations against the new coronavirus will be carried out at the Chiba Togane Campus in September (second doses to be administered in October). Vaccinations are available to students, faculty and staff of the university, as well as persons associated with the university.

Students who wish to receive the vaccine should register in advance on manaba and via the JIU Portal. The deadline for applications is August 27.

If you have concerns about the vaccination, please refer to the following video from a briefing session on new coronavirus vaccines which was given at the Faculty of Nursing.

If you are a faculty or staff member, please register by August 27 using the form provided in advance by the Faculty and Staff Team on TEAMS.

Details:

1. Vaccination schedules

1st session: September 7 (Tues.), 8 (Wed.), 9 (Thu.), 10 (Fri.)

2nd session: October 6 (Wed.), 7 (Thu.), 14 (Thu.), 15 (Fri.)

On all days, vaccination sessions are held from 9:30 to 12:30 and from 13:30 to 16:30.

Dates and times of vaccination sessions will be designated by the university.

2. Venue: Josai International University, Chiba Togane Campus

3. Type of vaccine: Moderna vaccine

August 23, 2021

New Coronavirus Workplace Vaccination Task Force