松本茂教授がAsia Summer Program 2022 (ASP) で”Sustainability in Business”をテーマに講義 | Professor Shigeru Matsumoto gave a lecture on "Sustainability in Business" at Asia Summer Program 2022 (ASP)

• 国際アドミニストレーション研究科

ASP 2022での講義をはじめる松本教授
Professor Matsumoto opening up his lecture on "Sustainability in Business"

松本茂教授が、JIUがホストを務めるAsia Summer Program 2022 (ASP)において”Sustainability in Business”をテーマに講義を行いました。

ASPにはタイ、マレーシア、インドネシア、フィリピン、韓国、そして中国の大学が参加しています。次世代を担うアジアの学生達に持続可能な社会、そして持続可能な経営とは何かを伝え、それをどう実現していくかについて共に考える機会となりました。

プログラムの詳細は以下のリンクから:
JIU Asia Summer Program 2022

Professor Shigeru Matsumoto gave a lecture on "Sustainability in Business" at Asia Summer Program 2022 (ASP) hosted by JIU.

A variety of students from Universities in Thailand, Malaysia, Indonesia, the Philippines, Korea, and China have joined the ASP 2022. It was a great opportunity to share with the next generation of Asian students what a sustainable society and sustainable management are, and how to shape them in the future.

For more details, please refer to the link below:
JIU Asia Summer Program 2022

持続可能な社会と経営について、国や大学の垣根を超え、
活発な議論を交わす場となった
It was a great opportunity to share with many students of diverse backgrounds
on sustainable society and sustainable management